Cautare

4364 de rezultate pentru "targ de produse ecologice" (5.38 secunde)
Strategia pe termen lung a Grupului Carrefour vizeaza dezvoltarea parteneriatelor cu producatorii romani, prin actiuni care incurajeaza consumul de produse romanesti, totul din dorinta de a sustine economia Romaniei!
Calarasiul a fost ales pentru o noua fabrica de produse BIO, care ar urma sa fie facuta de o companie spaniola. ... Am ales cel mai bun teren din Romania si unul dintre cele mai bune din Europa, si este scris de Andra Oprescu.
Chiar daca vacanta de vara isi scrie ultimele file din acest an, iar intoarcerea la scoala ori la birou reprezinta un nou capitol, o iesire prin Romania sau peste granite este intotdeauna binemeritata. Dana Savuica propune un nou eveniment premium de travel adresat tuturor persoanelor din mediul de afaceri.
Joi, 20 februarie, Carrefour Romania lanseaza LES COSMETIQUES DESIGN PARIS, o gama de produse cosmetice si ingrijire personala creats de profesionisti din Franta si distribuita exclusiv in magazinele sale.
Mariustuca.ro / Atentie la produse de slabit si anabolizante, pentru ca majoritatea sunt contrafacute! ... Magda Marincovici) Traficul de medicamente false este la fel de periculos pentru sanatate ca traficul de droguri, semnaleaza, azi, specialistii cu ocazia Zilei Mondiale a Anti-Contrafacere. Anul 2014 a fost marcat de un record:
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Ora 10.30 - Inregistrarea participantilor Ora 11.00 - Sala Panoramic 1 - Inceperea lucrarilor Salutul organizatorilor Maria Luisa Lapresa, Prim Secretar, Seful Biroului Economico-Comercial al Ambasadei Italiei la Bucuresti Luca Gentile, Directorul ICE - Agentia Bucuresti Mihaela Andriescu, Business Development Manager KeysFin, Industria de Beauty & Care din Romania Scurta prezentare a firmelor italiene participante.
Targul International “Lumea Marcilor Private“ PLMA 2005, organizat la Amsterdam in perioada 24-25 mai, a reprezentat un nou prilej pentru Grupul European Drinks de a-si face cunoscute produsele pe piata mondiala de retail.
Craiovenii care doresc sa-si construiasca o casa, precum si specialistii din domeniul constructiilor si instalatiilor s-au întâlnit ieri cu reprezentantii firmelor de profil, pentru a gasi solutii si oferte de pret adaptate propriilor nevoi.
Ministerul Agriculturii organizeaza, in perioada 1 — 3 aprilie, la Palatul Parlamentului, o expozitie de produse traditionale romanesti si de artizanat, la care participa 30 de producatori romani si cativa din Republica Moldova, iar pe 3 aprilie va avea loc o degustare de vinuri si de produse traditionale.
In cadrul targului de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului il gasiti si pe Ion Taran Baciu cu produsele sale din Bucovina. Imbracat superb, cu o palarie neagra din fetru, pe cap, Ion Taran Baciu are, ca de obicei, prestanta.
Privat Silviu Zetea SRL, impreuna cu fiul sau, Gerard Zetea, Director General la Zetea Transilvania, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului. Zetea de Transilvania este o poveste care nu poate fi spusa in cateva cuvinte.
Targuri cu preparate traditionale din peste, prezentarea artei culinare specifice Deltei Dunarii, concerte de muzica sacra si folclorica, piese de teatru pentru copii, atelierele de creatie pentru olarit, incondeierea oualor sau pictura icoanelor sunt pregatite in Capitala de Sarbatoarea Floriilor.
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
Mariana Gancila din comuna Stoenesti, judetul Arges, participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu produse naturale. La targ am venit cu zacusca,care este productie proprie, cu muraturile, co bomboanle fondante. ... Cozonacul este tot de acolo.
Cristina Barbos a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. Cand vine vorba de imaginatie, romanul e foarte inventiv!
Pagini de istorie locala: O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I).
Gabriela Maltezeanu de la Podoabe Mesesugaresti a venit la targul din curtea MTR cu ii facute de mama ei, Maria, genti crosetate din lycra si bumbac, in diverse culori, la 60 Ron,in fuctie de marime, perne crosetate in diverse culori, brose la 11 ron, cu flori si magneti de frigider inediti.
"Am adus tuica de mar si tuica de pruna! Tuica de mar a mers bine! A fost un targ fain! Am mancat salau fript si ciorba de peste la standul unor unguri.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat ieri la Constanta ca social democratii nu poarta nici un fel de negocieri pentru a intra la guvernare.
google-analytics.com